Nieuws van de bosklassers

Beste ouders,
Vooreerst: jullie worden erg gemist!
Maar als het een geruststelling mag zijn, alle leerlingen hebben het hier perfect naar hun zin. Er werden al vele grenzen verlegd en de kinderen kunnen maar niet ophouden met vertellen over hun avonturen hier. Dat zegt genoeg me dunkt!
Om jullie een ideetje te geven: we hebben tot op heden al meer dan 50km in de schoenen (leve de stappentellers), de kinderen kennen al heel de geschiedenis van Durbuy, we hebben al geklommen en hoogteparcours afgelegd en ook de death-ride is achter de rug. Wel moeten we jullie waarschuwen, want vanaf vandaag kan jullie zoon/dochter een perfect waterdichte shelter bouwen en krijgen ze met beperkte middelen een vuurtje aan de gang. Als jullie komend weekend plots je oogappel kwijt zijn,  kijk je dus best even in de tuin, want misschien zijn ze hun slaapplaats aan het maken voor zonsondergang en zijn ze op zoek naar drinkbaar water…
Vele avontuurlijke groetjes vanuit Durbuy!
De leerlingen en leerkrachten.