K1A: juf Elien

Contacteer me via e-mail:
elien.boonen@debosstraat.be

Instapklas (2,5-jarigen)

Hallo iedereen,

welkom in de lieveheersbeestjesklas!

Onze klas staat helemaal in het teken van de lieveheersbeestjes, deze komen overal piepen. Bijvoorbeeld op een knutselwerkje, tijdens een spelletje of in Jules zijn bedje.

Jules is onze klaspop, hij woont in onze klas. Samen met juf zorgt hij voor leuke activiteiten en gekke spelletjes. Wanneer er iets speciaals te gebeuren staat of wanneer we verdriet hebben, Jules staat altijd voor ons klaar, voor een lach en een traan!  Jules zijn vriendinnetje Lily (het lieveheersbeestje) komt ook soms meespelen in onze klas, wat een pret.

Samen met juf, Jules en de lieveheersbeestjes leren we heel veel, kunnen we experimenteren met allerlei materialen in het thema van de week en hebben we natuurlijk ook veel plezier! Na een drukke dag vol avonturen, wanneer het tijd is om naar huis te gaan, leggen we Jules in zijn bedje en nemen we afscheid van onze lieve vriendjes.

Op vrijdag, vriendjesdag, mag Jules een weekendje gaan logeren bij een vriendje van onze klas. Tijdens zo’n weekendje maakt Jules veel plezier, op maandag vertellen ze samen wat ze allemaal hebben gedaan tijdens dit weekend.

Ben je benieuwd naar hoe het eraan toe gaat in ons klasje? Neem dan zeker eens een kijkje in onze leuke fotogalerij!

foto’s

De verschillende fotoreeksen vind je hieronder. Klik op een foto om de reeks te openen.
Bekijk je de foto’s liever op de Flickr-pagina? Klik kan op de naam van de juf: