Waar je kan groeien en openbloeien
 
Welkom in De Bosstraat

K1A: juf Elien

Contacteer me via e-mail:
elien.boonen@debosstraat.be

Instapklas (2,5-jarigen)

Hallo iedereen,

welkom in de lieveheersbeestjes- en schildpadjesklas!

Onze klas staat helemaal in het teken van lieveheersbeestjes (instapklas) en schildpadjes (eerste kleuterklas), deze komen overal piepen. Bijvoorbeeld op een knutselwerkje, tijdens een spelletje of in Jules zijn kleine koffer.

Jules is onze klaspop, hij woont in onze klas. Samen met juf zorgt hij voor leuke activiteiten en gekke spelletjes. Wanneer er iets speciaals te gebeuren staat of wanneer we verdriet hebben, Jules staat altijd voor ons klaar, voor een lach en een traan!  Jules zijn vriendinnetje Lily (het lieveheersbeestje) en zijn vriendje Torty (de schildpad) komen ook soms meespelen in onze klas, wat een pret.

Samen met juf, Jules, de lieveheersbeestjes en de schildpadjes leren we heel veel, kunnen we experimenteren met allerlei materialen in het thema van de week en hebben we natuurlijk ook veel plezier! Na een drukke dag vol avonturen, wanneer het tijd is om naar huis te gaan, zingen we samen met Jules nog een liedje uit onze liedjesdoos en nemen we afscheid van onze lieve vriendjes.

Ben je benieuwd naar hoe het eraan toe gaat in ons klasje? Neem dan zeker eens een kijkje in onze leuke fotogalerij!

foto’s

De verschillende fotoreeksen vind je hieronder. Klik op een foto om de reeks te openen.
Bekijk je de foto’s liever op de Flickr-pagina? Klik kan op de naam van de juf: